Επέλεξε τη γλώσσα
ΑρχικήΠροϊόνταΕφαρμογέςΝέαΤεχνική ΥποστήριξηΗ εταιρίαΕπικοινωνία
patapage

Hotels, Banks & Offices

Create a pleasant environment for both customers and your staff!

view products
patapage

Malls, supermarkets & stores

Create a pleasant environment for both customers and your staff

view products
patapage

Industrial centers & warehouses

Comfortable conditions extending productivity using large air curtains of Olefini

view products

FAQ

Ο παρακάτω οδηγός παρέχει απαντήσεις σε ερωτήματα που συχνά συναντάμε σχετικά με τη χρήση των αεροκουρτινών. Παρακαλώ πατήστε πάνω στην ερώτηση για να δείτε την αντίστοιχη απάντηση


Γιατί χρειάζομαι μια Αεροκουρτίνα;

Για να μονώσει ένα κλιματιζόμενο χώρο, ακόμη και αν η πόρτα / παράθυρο (που φρουρείται από την αεροκουρτίνα) είναι ανοιχτή. Η αεροκουρτίνα περιορίζει τις αέριες μάζες που προσπαθούν να εισέλθουν ή να εξέλθουν από την κλιματιζόμενο χώρο.

close
Είναι δύσκολη στη χρήση της η αεροκουρτίνα;

Η αεροκουρτίνα είναι μια απλή συσκευή. Είναι πολύ εύκολο να το λειτουργήσει με απλούς ελέγχους για την ταχύτητα του ανεμιστήρα και θέρμανση ή ψύξη στοιχεία που μπορεί να διαθέτουν.

close
Εκτός απο έντομα και προστασία στον κλιματισμό, τι άλλο μπορεί να κάνει;

Η αεροκουρτίνα, ενώ μονώνει το κλιματιζόμενο χώρο, ανακυκλώνει τη θερμοκρασία του αέρα που οφείλονται σε μια εξίσου ομογενοποιείται ψύξη / θέρμανση αέρα μέσα στο χώρο λειτουργίας. Είναι ακόμη δυνατό με τη βοήθεια του ειδικά σχεδιασμένου λογισμικού από την εταιρεία μας για να ρυθμίσετε την κουρτίνα αέρα ως μια θερμάστρα δωμάτιο / ψύξης που προστατεύει, ενώ η πόρτα είναι κλειστή. Αυτή είναι μια προαιρετική δυνατότητα που πραγματοποιείται με τη χρήση αισθητήρων πόρτα, έτσι ώστε η κουρτίνα αέρα λειτουργεί με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τις λειτουργικές δηλώνει την πόρτα.

close
Τι είναι η αεροκουρτίνα;

΄Ενας πολύ εκειδικευμένος, μακρύς και λεπτός ανεμιστήρας ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να μπαίνει πάνω απο ανοίγματα όπως πόρτες μαγαζιών.

close